Jalkaterapiaa Leppävaarassa

Pidä huolta jaloistasi - uusille asiakkaille jalkaterapiakäynti (50 min) hintaan 50€ (norm. 60€). Hintoihin lisätään poliklinikkamaksu 6€.

Jalkaterapia tähtää ensisijaisesti kivun poistamiseen. Kipu jaloissa johtuu usein liian pienistä tai huonosti istuvista kengistä, puuttellisesta omahoidosta tai jalkaterien toiminnallisesta poikkemasta.

Jalkaterapia koostuu usein 1-3 käynnistä. Ensimmäisellä käynnillä arvioidaan alaraajojen toiminnot ja jalkaterapiatarve. Hoitosuunnitelma tehdään yhdessä asiakkaan kanssa. Terveyttä edistävä jalkaterapia - opetus ja ohjaus - ovat osa jokaista jalkaterapiakäyntiä.


Varaa aika!

Vastaanotto sijaitsee lääkärikeskus Mehiläisessä Leppävaarassa. Varaa aika jalkaterapeutti Tiina Rantaselle.

Kiinteän verkon liittymästä 0,08 euroa/puhelu + 0,06 euroa/min. Matkaviestinverkon liittymästä 0,08 euroa/puhelu + 0,17 euroa/min.

demo-pic

010 414 00


demo-pic
tiina@footvision.fi

Palvelut

Diabeetikon perustutkimus

Diabeetikon perustutkimus sisältää kenkäohjauksen, jalkapohjien kuormittumisen arvioinnin, jalkaterän nivelten liikelaajuksien tutkimisen, painetunnon tarkistamisen sekä ihon ja kynsien kunnon arvioinnin ja hoidon hoitoajan puitteissa.

Jalkahoito

Iho- ja kynsimuutosten hoito sisältää mm. kovettumien ja känsien poiston, kynsien lyhentämisen ja siistimisen sekä kevyen rasvaushieronnan.

Sisäänkasvaneen kynnen hoito

Sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoito uudella liuska-jousimenetelmällä ja perinteisellä jousimenetelmällä.

Kemiallinen kynnenpoisto

Kemiallinen kynnenpoisto on tehokas menetelmä kynsisienen hoidossa. Kynsi pakataan 5-8 vuorokaudeksi ureavoidehauteeseen, jonka avulla sairas kynnen osa saadaan irti kynsipatjasta.

Kenkien desinfiointi

Desifiointi tehdään otsonaattorilla. Nanoteknologiaan perustuva käsittely tappaa bakteerit ja sienet. Suositellaan sienikynsien hoidon yhteydessä hoitotuloksen parantamiseksi.

Biomekaaninen tutkimus

Biomekaaninen tutkimus sisältää pystyasennon ja alaraajojen kuormittumisen arvioinnin, nivelten liikelaajuuksien mittaamisen, lihaskireyksien- ja heikkouksien tutkimisen, kenkien tutkimisen ja tarvittaessa kävelyn analyysin.

Spiraalidynaaminen harjoittelu

Spiraalidynaaminen harjoittelu kehittää monipuolisesti alaraajojen ja erityisesti jalkaterien lihaskuntoa ja toiminnallisuutta. Harjoitusohjelma sisältää 3-5 harjoitetta, jotka ohjataan yksilöllisesti. Asiakas saa kirjalliset ohjeet kotiharjoittelun tueksi.
Lue lisää spriraalidynaamisesta harjoittelusta >>

Elementtipohjalliset

Pohjalliset lisäävät iskun vaimennusta, keventävät painetta ja poistavat hankausta ja kipua. Niiden avulla voidaan myös tukea jalkaterän asentoa ja muuttaa sen toimintaa.

Korjaavat tai suojaavat varvasortoosit

Varvasortoosit ovat yksilöllisiä, silikonista valmistettuja varpaiden oikaisijoita ja suojia, jotka muotoillaan suoraan jalkaterään. Niitä käytetään ensisijaisesti vasaravarpaiden ja vaivaisenluun hoidossa. Viskoelastisena materiaalina silikoni vaimentaa iskua, lisää lihasaktiviteettia ja korjaa varpaiden asentoa. Silikonimateriaali on hygieeninen, kudosystävällinen ja kestävä ja tarvitsee vain sukan pysyäkseen paikallaan.